top of page

"SHIT happens"!

Oppdatert: 26. nov. 2020


Lokale bedrifter finner hverandre på Jessheim. Det er viktig å få fotfeste i lokalmiljøet. Sammen kan vi vokse og bidra til en levende by med variert næringsliv. IKON KONSEPT og MR Reklame har begynt å gjøre business sammen. Veldig hyggelig!


Den første kunden som tok turen til IKON i oktober 2019 var Mette Nilsen. Hun hadde meldt seg på det første "prøvejulemarkedet" inne, den 26.November samme år. Der solgte hun ferdig innrammede pip-illustrasjoner og den tilhørende boken med bilder og dikt. Mette er kunstner og illustratør å driver MR Reklamebyrå sammen med sin kjæreste Roger Øverbye.


Mette og Roger har sammen gitt ut illustrasjonene og boken "Pip - et fugleperpektiv". Det er så koselig at kjærestepar finner felles gleder og fine prosjekter sammen på denne måten. Mette har illustrert bildene og Roger har skrevet diktene i boken. Bildene og boken er veldig populære og kan kjøpes i deres egen nettbutikk https://www.pip-ill.com/.


Illustrasjonene kommer i begrenset opplag på 50 av hver. Noen av bildene er snart utsolgt.

Dette er en spesiell og personlig gave som er fin å gi til en du er glad i. Finn teksten som passer best; kanskje kjenner du noen som trenger ekstra oppmerksomhet? Da passer dette bildet:

Gå inn på nettsiden https://www.pip-ill.com/ for å se alle bildene.
GOD FORNØYELSE!

111 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page