top of page

Selge kunst

Oppdatert: 2. nov. 2023

Online salg av kunst øker hele tiden. Vi blir flinkere til å samhandle på sosiale medier og drive nettverksbygging på internett. Det er viktig å huske på at salg online ikke går av seg selv! Når du har en egen nettside med din kunst må du promotere siden din hele tiden for å få trafikk inn til den. De fleste bruker mellom 1000 - 10.000 pr. mnd i annonse utgifter for å oppnå synlighet på google, facebook og Instagram. Dette er den dyre og enkle veien til å nå målet med salg raskt. Hvis du derimot er tålmodig kan du benytte deg av organisk oppbygging av synlighet online. Dette krever et møysommelig konsekvent arbeid. Du må bruke alle mulighetene som er gratis i sosiale medier. Vi har laget en plattform der alle medlemmene som abonnerer på plass på vår plattform hjelper til å bygge opp synlighet sammen. Abonnentene får en E-håndbok som forklarer noe av hva vi må gjøre sammen for å oppnå synlighet. Det du betaler for er plass til din kunst (hosting) Basic, Silver eller Gold. Les mer om de forskjellige abonnementene lenger ned på siden ved å klikke på "Selge kunst på nett".


Vi gir bort våre tips til alle som selger sin kunst gjennom vår plattform. Ønsker du å selge din kunst via IKON KONSEPT velger du et abonnement som passer best for deg.


Hvis du er en av dem som ikke får solgt din kunst online kan svaret være at du ikke bruker nok tid til å fortelle ditt publikum at din kunst er tilgjengelig online.


Spre kunsten din i sosiale medier
Selge kunst

Du kan starte med å laste ned vår E-håndbok. Når du har lest håndboken finner du raskt ut om det å selge kunst online er noe for deg.

Abonner på eget galleri hos Ikon Konsept
Selg kunst online

Håndbok Ikon Konsept
.pdf
Last ned PDF • 902KB142 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page