top of page
Ikon Konsept plans pricing

Vi tilbyr:

01

EGET GALLERI
0 provisjon av salg

02

UTSMYKNING BEDRIFTER
UTSTILLINGER

03

RABATT PÅ KUNSTTRYKK

04

PERSONLIG SERVICE

 • Online galleri

  899kr
  Hvert år
  Ditt galleri på vår plattform
   

IKON konsept

Som medlem hos oss tar vi den gode samtalen med deg som kunstner og gjør vårt beste for å tilrettelegge for ditt galleri på vår plattform. Du vil få tips og veiledning av salgsmetoder og du får gode medlemsfordeler.  Vi er her for deg og sammen gjør vi hverandre bedre og mer synlige!

kjøpe kunst på nett

Mange velger å kjøpe kunst på nett. Ikon konsept har mer enn 1000 kunstverk til salgs i nettgalleriet.

Bli en del av fellesskapet

Å selge kunst på nett og ellers er en langsiktig prosess. Hos Ikon Konsept vil du dra nytte av å være en del av en kunstplattform og et stort fellesskap. Vi hjelper deg med å synes bedre og gjøre din kunst tilgjengelig for et større publikum. 

 • Vi gjør alt for deg på din profil

 • Du beholder alle rettigheter til dine kunstverk

 • Mulighet til å stille ut kunsten din på våre online utstillinger

 • Din kunst blir eksponert på nettside og i nettgalleriet

 • Kunsten din blir presentert i nyhetsbrev

 • Du blir tilgjengelig for bestillingsverk hvis du ønsker

 • Publisering og annonsering i SoMe + google 

 • Søkemotoroptimalisering av din profilside

 • Medlemsrabatter (Kunstutstyr, innramming, print mm.)

 • Tilgang til et ressurssenter med nyttige artikler og kurs

 • Tilgang til Ikon trykkeri med 25% rabatt

HVA SKJER NÅR JEG HAR SOLGT ET BILDE?

Når kunden har kjøpt et kunstverk får vi automatisk melding om dette. Vi sender deg en salgsrapport og du avtaler levering med kunden. Oppgjøret for kunsten blir overført til deg påfølgende måned. Dersom du selger kunsttrykk tar vi oss av hele prosessen, trykker og sender til kunden. Du mottar oppgjør for salget påfølgende måned.

 

VÆR TÅLMODIG, MAKEDSFØRING SOM LEDER TIL SALG TAR TID!

Det tar tid å bli synlig som kunstner. Det krever hardt arbeid med markedsføring, og derfor ønsker

IKON KONSEPT å tilby deg et utstillingsvindu på internett som gjør det lettere for deg å syntes sammen med andre kunstnere. Du blir en del av et kunstner samfunn og kunsten din blir eksponert for mange flere enn om du skulle gjort alt alene. 

Din kunst vil nå ut til kunstinteresserte i hele Norge. Kunsten blir synlig på nett og i sosiale medier. Du sitter igjen med 100% av salget og beholder alle rettigheter til din kunst. Som medlem får du 25% på giclée print.

 

Når du har valgt ditt abonnement tar vi kontakt med deg for gjennomføring av det praktiske for å sette opp ditt galleri (GOLD) eller legge inn dine bilder i fellesgalleriet (basic, silver).

Online salg av kunst øker hele tiden. Vi blir flinkere til å samhandle på sosiale medier og drive nettverksbygging på internett. Det er viktig å huske på at salg online ikke går av seg selv! Når du har en egen nettside med din kunst må du promotere siden din hele tiden for å få trafikk inn til den. De fleste bruker mellom 1000 - 10.000 pr. mnd i annonse utgifter for å oppnå synlighet på google, facebook og Instagram. Dette er den dyre og enkle veien til å nå målet med salg raskt. Hvis du derimot er tålmodig kan du benytte deg av organisk oppbygging av synlighet online. Dette krever et møysommelig konsekvent arbeid. Du må bruke alle mulighetene som er gratis i sosiale medier. Vi har laget en plattform der alle medlemmene som abonnerer på plass på vår plattform hjelper til å bygge opp synlighet sammen. Abonnentene får en E-håndbok som forklarer noe av hva vi må gjøre sammen for å oppnå synlighet. Det du betaler for er plass til din kunst (hosting) Basic, Silver eller Gold. Les mer om de forskjellige abonnementene lenger ned på siden ved å klikke på "Selge kunst på nett".

 

Vi gir bort våre tips til alle som selger sin kunst gjennom vår plattform. Ønsker du å selge din kunst via IKON KONSEPT velger du et abonnement som passer best for deg.

 

Hvis du er en av dem som ikke får solgt din kunst online kan svaret være at du ikke bruker nok tid til å fortelle ditt publikum at din kunst er tilgjengelig online.

Vi har eget trykkeri og som abonnent får du 20% på dine kunsttrykk. Send oss en forespørsel. på mail ikonsalg@gmail.com eller ring 41219999.

bottom of page