POSTER

PLAKATER

DESIGN

GICLEE' TRYKK

UTSTYR TIL PREGING AV KUNSTTRYKK

Vi trykker på Hahnemühle kunsttrykk i flere varianter; se priser og typer lenger ned på siden.

Vi produserer Gicleé Fine Art Print for kunstnere. Vi fotograferer originalen, lager en trykkfil og printer kunsten på kvalitetspapir. 

Vi bruker Hahnemühle syrefritt papir med 60-års varighet.

På denne måten får kunstneren anledning til å selge sine malerier i begrenset trykkopplag. 


Giclee er betegnelsen på et digitalt kunst-trykk av høy kvalitet. Det kreves en avansert spesial-printer med 9-12 farger i lysekte pigmentbasert blekk, samt et syrefritt museumspapir i bomull av beste kvalitet. Fargene sprayes lag på lag ned i papiret, og fargene garanteres en holdbarhet på 75-100 år. Denne teknikken benyttes av en rekke kunstnere verden over til framstilling av digitale grafiske arbeider i et begrenset opplag, som nummereres og signeres av kunstneren.  Gallerier og museer verden rundt har godkjent denne nye teknikken som kunst, og Metropolian Museum of Art og Museum of Modern Art i New York har oppnådd skyhøye priser på auksjon. Et giclee av Gerhard Richter ble i 2017 solgt for over 20 millioner kroner på Sothebys.

D.G.A er i større grad laget gjennom digitale verktøy, og behøver ikke å ha noen fysisk versjon. Bildet trykkes på samme måte som en giclee i et begrenset opplag som nummereres og signeres av kunstneren. De nye teknikkene innen digital grafikk bidrar til at kunstnerne har større mulighet til å leve av kunsten. De får også mulighet til å vise bildene sine til et større publikum.

MOBILBILDER

Vi trykker mobilbilder i storformat. Send bildene dine til ikonsalg@gmail.com direkte fra kamrarullen på mobilen og oppgi størrelsen du ønsker deg. Vi justerer bildene gratis dersom du ønsker sort/hvit

Ta kontakt med oss på mail ikonsalg@gmail.com for priser.