top of page
logo-2.png

HAHNEMÜHLE

FINEART PAPIR

Vi printer for kunstnere i hele landet. Fotografier, mobilbilder, digital art, fineart.

Ønsker du å produsere giclee av ditt kunstverk? Vi hjelper deg med hele prosessen. Ta kontakt på mail ikonsalg@gmail.com

PRIS AVHENGER AV DITT PAPIRVALG.

BBG_FineArtPrint_HM_PhotoRag_edited.jpg

 MATT PHOTORAG

Et hvitt kunstpapir laget av 100% bomull. Photo Rag er det mest populære papiret blant fotografer og gir utskrifter av høy kunstkvalitet. Den fine, glatte overflaten og Photo Rag's egenskaper gjør dette papiret svært allsidig, og ideelt for både sort-hvitt og farge utskrifter. Fotografier og reproduksjoner fremstår med imponerende dybde. Tilgjengelig i 188, 308 og 500g.

BBG_FineArtPrint_HM_PhotoRag_Pearl .jpg

PHOTORAG PEARL

Et høyhvitt papir med "pearl-finish" i 100% alpha cellulose. FineArt Pearl papiret gir imponerende kontraster og dybde i både sort-hvitt og farger. Den spesielle bestrykningen har en helt unik pearl-finish. 285g.

BBG_FineArtPrint_HM_FineArt_Baryta.jpg

PHOTORAG BARYTA

Et skinnende hvitt glanset fotopapir i 100% alpha cellulose. Baryta FB er et svært lyst hvitt papir med en ekstra glossy overflate og struktur som tilsvarer et klassisk barytapapir. Den høye vekten på 350 gram forsterker det tradisjonelle preget og skaper visuelt overlegene utskrifter. 350g.

hahnemuehle__german_etching__closeup.jpg

ALBRECHT DYRER

Et hvitt matt strukturert kunstpapir av 50% bomull og 50% alfa-cellulose. Dette tradisjonelle akvarellpapiret gir et kunstnerisk preg til reproduksjoner og fotografier. 210g.

Vi trykker på Hahnemühle kunstpapir. For priser ta kontakt på mail ikonsalg@gmail.com eller se priseksempler lenger ned. ring 41219999.

Vi produserer Gicleé Fine Art Print for kunstnere. Vi fotograferer originalen, lager en trykkfil og printer kunsten på kvalitetspapir. 

Dersom du bor langt unna Jessheim anbefaler vi deg å kontakte en lokal fotograf som kan lage dine trykkfiler for deg.

Vi bruker Hahnemühle syrefritt papir med 60-års varighet.

På denne måten får kunstneren anledning til å selge sine malerier i begrenset trykkopplag. 


Giclee er betegnelsen på et digitalt kunst-trykk av høy kvalitet. Det kreves en avansert spesial-printer med 9-12 farger i lysekte pigmentbasert blekk, samt et syrefritt museumspapir i bomull av beste kvalitet. Fargene sprayes lag på lag ned i papiret, og fargene garanteres en holdbarhet på 75-100 år. Denne teknikken benyttes av en rekke kunstnere verden over til framstilling av digitale grafiske arbeider i et begrenset opplag, som nummereres og signeres av kunstneren.  Gallerier og museer verden rundt har godkjent denne nye teknikken som kunst, og Metropolian Museum of Art og Museum of Modern Art i New York har oppnådd skyhøye priser på auksjon. Et giclee av Gerhard Richter ble i 2017 solgt for over 20 millioner kroner på Sothebys.

D.G.A er i større grad laget gjennom digitale verktøy, og behøver ikke å ha noen fysisk versjon. Bildet trykkes på samme måte som en giclee i et begrenset opplag som nummereres og signeres av kunstneren. De nye teknikkene innen digital grafikk bidrar til at kunstnerne har større mulighet til å leve av kunsten. De får også mulighet til å vise bildene sine til et større publikum.

MOBILBILDER

Vi trykker mobilbilder i storformat. Send bildene dine til ikonsalg@gmail.com direkte fra kamrarullen på mobilen og oppgi størrelsen du ønsker deg. Vi justerer bildene gratis dersom du ønsker sort/hvit

Ta kontakt med oss på mail ikonsalg@gmail.com for priser.

bottom of page