Viktoria Lindahl.png
Viktoria Lindahl gicleé trykk.jpg

VIKTORIA LINDAHL

Viktoria har en lang kunstrelatert bakgrunn hvor kreativitet, design, formgivning og farge alltid har stått i fokus. Viktoria er høyskoleutdannetTekstiløkonom med Skreddereksamen. Parallelt med dette har kunnskap i forskjellige maleriteknikker ervervets gjennom adskillige kunst-, tegning og malekurs. Viktoria Lindahl har deltatt i kunstutdanning via Kristin Oksavik og Creative Business Academy siden 2017 og er nå ansatt som prosjekt- og kursleder i MixedMedia akrylmaleri.  Seneste separatutstilling Bok & Blueshuset Notodden September 2021

Viktoria Lindahl har mottatt stipend fra Telemark Fylkeskommune for sin kunstserie: ARTof ARV, Kunstneren har levert en kunstserie med utgangspunkt i bilder, miljøer og strukturer fra verdensarven på Notodden og i Rjukan.

Stor inspirasjon henter Viktoria fra farger og strukturer fra bygninger og vårt Industri-arv.  

I tillegg til akryl-mixed media lager Viktoria også med fotomalerier.  En blanding mellom fotografi og akrylmaleri. Lindahls fotomalerier er nesten utelukkende historiske motiver. Med stor fascinasjon for gamle svart-hvite fotografier og dokumenter ønsker kunstneren å løfte frem vår historie og la den få en naturlig plass i moderne rom.

Jeg forvandler din historie til moderne bildekunst. Ved å bruke inspirasjon fra dine fotografier, tegninger, produktbilder lager jeg skreddersydd interiør-kunst til ditt spesielle prosjekt! 

Portrett Viktoria Lindahl_edited.jpg
  • Instagram Viktoria Lindahl