Peace and tranquility.jpg

TORHILD FROEYDIS EID

torhild froeydis eid

Jeg heter Torhild Frøydis Eid. Jeg er født i 1961 i Kristiansand, og bor for tiden i nærheten av Son, i Vestby kommune i Viken. Jeg var tidligere yrkesoffiser i Forsvaret. Tjenesten ble etter vert svært utfordrende for meg. Jeg valgte derfor å slutte etter over 30 år i uniform. Min indre stemme tvang meg til å bearbeide tøffe opplevelser. Malingen ble en viktig del av behandlingen, bearbeidingen og tilfriskningen.

Artist Statement
Malingen en nå min store lidenskap. Jeg elsker å eksperimentere med farger, teksturer og ulike teknikker. Jeg har alltid som mål å lage kunstverk av høy kvalitet, forbedre mine ferdigheter i akryl maling og mixed media teknikker.

Jeg finner inspirasjon i mitt daglige liv og i mine drømmer. Jeg fokuserer på det som er positivt, og alt det vakre rundt oss. Dyrene, blomstene, havet, himmelen, fjellene, og lyset. Disse,er mine beste inspirasjonskilder. Musikk og lyrikk gir også ekstra krydder til den kreative prosessen.

Jeg maler veldig intuitivt og kan selv bli overrasket over sluttresultatet. Å være i malebobla og «i flow» er fantastisk godt!

I en verden av kaos og store utfordringer, håper jeg at «The Power of Art» kan bidra til å gjøre verden et bedre sted å være. Malingen er min måte å bidra på! Jeg ønsker at maleriene mine skal være til glede og inspirasjon!


 

CV
Jeg tok mitt første malekurs i akryl maling vinteren 2017/2018. 

Jeg søker kontinuerlig etter fornyet inspirasjon og kunnskaper, og forbedring av mine ferdigheter. Jeg har i løpet av de siste årene deltatt på flere online malekurs i ulike teknikker.

 

Utstillinger (24):

Jeg har deltatt på 10 nasjonale gruppeutstillinger siden våren 2019. Siden juni 2020, har det blitt 14 internasjonale gruppeutstillinger i mange land, og på spennende steder. (New York, Paris, Madrid, Monaco, Roma, Venezia, Milano, Palermo, Wien, Kiev, og Stockholm).

Internasjonale awards (10):

«ATIMs TOP 60 Maters Award 2022»
«Woman`s Art Award 2022»
«Voices of Tomorrow Art Award»2022
«Collector`s Vison  International Art Prize»2021
«Power of Creativity International Art Prize» 2021
« The Best Modern and Contemprary Artist 2021»
«The International Prize Ambassador of Art 2021»
«The International Prize Dante Alighieri 2021»
«The International Prize David Michelangelo 2021»

« Artist of the Future Award» 2020
 

Imternasjonale publikasjoner (totalt 24), her et utvalg:

«World Wide Art Books»
« Current Master issue 5», 2020

«International Comtemporary Masters, issue 14»,2021

«Important World Arists, issue 5», 2022
 

«Circle Foundation of Arts»

«Art Ideal», issue 2

«Spotlight Contemporary Magazine» ,

Issue 21, 22,28 og 27 med «Front Cover Page Presentation»

 

«Art Tour International Magazine» 

«ATIMs Top 60 Masters 2022 «

 

Her på Galleri IKON tilbyr jeg Giclee trykk i et begrenset opplag (maks 15). Noen av originalmaleriene som jeg viser her er allerede solgt. Originalmalerier vil jeg i hovedsak selge privat eller fra fysiske utstillinger som jeg vil delta på fremover.


Det maleriene som jeg nå har valgt ut, har fått internasjonale priser, vært vist/stilt ut i utlandet, og/eller blitt publisert i internasjonale kunstmagasin/-kataloger/-bøker. 

Se for øvrig min webside froeydisart.no for mer utfyllende informasjon om maleriene og oppdaterte nyheter.

 

Velkommen til  «MY JOYFUL JOURNEY IN COLORS»!