Startet ny bedrift - Får oppdrag gjennom IKON Konsept!

Oppdatert: 27. sep. 2020
Jasmine Bergstrøm Schelle har startet en bedrift som hjelper deg med å organisere dine klær. Hun tilbyr seks forskjellige pakker, hvor hun kan bookes inn til å organisere eller fornye alt fra folks klesskap til hjem.


Fra Mitt Jessheim:

– Klesskapet er ofte et evig mareritt for oss kvinner. Det mange ikke er klar over, er at et overfylt skap gjør at du føler at du aldri har noe å ha på deg. Når du åpner klesskapet og hver dag kjenner på den misfornøyde følelsen, er det klart at dette ikke gir noen god start på dagen.

– Ved hjelp av en smart metode, kan jeg hjelpe folk med å rydde opp og organisere, slik at de aldri mer trenger å stå med den følelsen. Jeg tar også oppdrag som personlig shopper, hvor jeg hjelper til med å finne gjenbruksskatter til gareroben eller hjemmet, forklarer 29-åringen videre.

Interessen for gjenbruk startet for Schjelle med vintage-klær, men har i senere år tatt stadig større plass i livet hennes. I dag er hjemmet til hun og mannen på Kløfta fylt med unike og spesielle ting hun har funnet i ulike gjenbruksbutikker.


Jasmine får nå kunder gjennom IKON Konsept. Hun hjelper dem med å kvitte seg med klær de ikke lenger bruker. Noe av tøyet selger IKON for kunden i kommisjon. Dette blir en vinn - vinn situasjon for alle: Jasmin får oppdrag - Du får hjelp til opprydding - IKON selger fine klær i kommisjon - og du tjener litt på tøy du ikke bruker :-)


Ta kontakt med Jasmine dersom du trenger hennes hjelp

https://www.romforbedring.com/

97 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

Takk :-)