Skole hos IKON!

Du leste riktig. Vi starter med tegneskole hver tirsdag med Sigrun Werner fra januar 2021. Sigrun sluttet i jobben sin for å skape sin egen kreative arbeidsplass. Hun hadde hørt om IKON KONSEPT og tok kontakt med oss for å stille ut sine tegninger. Vi har satt av desember i år til hennes utstilling, og gleder oss til å vise frem og selge hennes fantastiske tegninger med gråblyant. Etter å ha arrangert tegnekurs over fire tirsdager fikk vi tilbakemelding om at deltagerne ønsket flere timer over lengre tid. Vi skjønte raskt "tegninga" og etablerte IKON TEGNESKOLE. Tegneskolen skal virke som en mentorordning med maksimalt 6 deltagere pr. gang med Sigrun Werner som lærer. Vi legger opp til at deltakerne kan kjøpe 1 leksjon (2 timer) 1 måned (8 timer), 3 måneder (24 timer), halvt år (40 timer) og år (80 timer). Alle får individuell oppfølging og kan på den måten utvikle seg i eget tempo.


Vi setter en nedre aldersgrense på 13 år. Vi har tro på at mange unge vil lære å tegne og håper å se unge talenter som vil utvikle seg sammen med Sigrun Werner.


Tegning - elev ved IKON TEGNESKOLE - LÆRER Sigrun Werner. Mer informasjon om skolen vil bli lagt ut på vår nettside www.ikonsalg.com

68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle