top of page

IKON KONSEPT: GALLERI - medlemskap -TRYKKERI

Oppdatert: 1. jul. 2022

GALLERI Nettgalleri, medlemskap og kunstrykkeri.


MEDLEMSKAP

Vi tilbyr "Basic" "Silver" og "Gold" abonnement for kunstnere som ønsker å selge sin kunst online. Goldmedlemmene får sitt eget "galleri" i vårt nettgalleri og kan bruke linken til sin side aktivt i sin markedsføring av kunsten. Vi sender ut nyhetsbrev til våre kunder og markedsfører kunsten i sosiale medier og andre medier. Kunstforeningene i Norge står oppført på listen og er du medlem kan du bli oppdaget i din hjmmekommune og kanskje bli spurt om å ha din egen utstilling.
GALLERI

Separatutstilling: Wanda Hareim, solgte bilder for 80.000,- fra vårt galleri.


TRYKKERI

Vi trykker kunst for alle kunstnere. Er du medlem får du 25% rabatt på dine kunsttrykk.

Lag dine egn postere! Vi hjelper til med å sette sammen smakfulle bildevegger der man kan kombinere motivene med egne mobilbilder og 100-vis av motiver dumkan finne på Etsy.com - www.unsplash.com (sistnevnte er en plattform der du kan laste ned millioner av motiver gratis.) Vi trykker dine mobilbilder opptil 50x70cm og tilpasser bildene akkurat slik du vil ha dem. Kanskje du har et favorittsitat? Vi trykker det på poster for deg i ønsket størrelse.


Vi trykker fineart trykk for kunstnere fra hele landet. Send bildefilene dine til ikonsalg@gmail.com.197 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page