midnight blue.jpg

MARIANN HANSEN

  • Instagram

Jeg malte mitt første maleri allerede i 2006, men ettersom hverdagen ble travel med barn og jobb, ble malingen nedprioritert. De siste årene har jeg hatt bedre tid og malegleden har fått boblet frem til overflaten. Jeg maler nå abstrakte malerier med akrylmaling, alkoholink og mixed media. Å male gir meg mye energi og glede i hverdagen og er også skikkelig meditativt!

Jeg har deltatt på flere ulike malekurs og lært mange ulike maleteknikker, blant annet hos Linda Skaret, Lena Andersen og Kristin Oksavik. Akkurat nå er jeg tilknyttet et malestudio der vi har et stort kunstnerfellesskap og der får man mye ny læring og kontinuerlig inspirasjon.  

Jeg bruker mange forskjellige teknikker underveis i maleprosessen, som bla. pensel, akrylmaling, flytende maling, alkoholink, stoneart, spray, papirteknikk, krakelering mm. Jeg maler intuitivt, på følelser og vet aldri hvordan maleriene mine ender😅

Jeg finner ro og mye inspirasjon på vår hytte på Rauland og blir inspirert av naturens fargespill, vær, omgivelser, mennesker, følelser og det meste rundt meg. Maleriene mine har ofte mye struktur i seg og gjerne med små detaljer og jeg blir så takknemlig for at andre liker det jeg lager.