Blåner.jpg
Design uten navn 205.jpg

Jorid Helen Bøhle Nordhagen

Jeg har blitt pensjonist etter å ha vært lærer i ungdomsskolen i hele mitt yrkesaktive liv, og det er først etter at jeg sluttet å jobbe, at jeg kan bruke mer tid på mine kreative sider. I flere år har jeg designet og laget egne smykker i tillegg til å male akvareller og litt akryl. Malingen tok helt av etter at jeg begynte i Malestudio hos Kristin Oksavik i okt.-20. Jeg er fortsatt med der.

Jeg maler stort sett abstrakte bilder, men ser at naturen ofte «lurer» seg med der jeg ikke hadde planer om det. Det kan nok komme av at jeg er veldig glad i å gå turer i naturen,- nesten hver dag, og det er ikke få bilder som blir med hjem i mobilen i løpet av året. Blir veldig inspirert…

I Malestudio blir jeg presentert for mange ulike teknikker, og jeg synes det er moro å prøve nye produkt og nye måter å male på, så jeg har ikke en egen stil ennå.

Jeg blir rett og slett glad når jeg maler og føler at livet mitt har fått en ny «boost».Har solgt en del bilder, og jeg blir så takknemlig for at andre liker det jeg lager. 

JORID HELEN BØHLE NORDHAGEN 

  • Instagram Jorid Helen Nordhagen